СООУ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ - РАКИТОВО

СООУ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ - РАКИТОВО

ул. Георги Георгиев 1
Ракитово,
България
24.0874836
41.9894875
UserLikes
Име: СООУ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ - РАКИТОВО
Адрес: Ракитово, ул. Георги Георгиев 1
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.soou-rakitovo.hit.bg/SOOU.htm
E-mail: text to image
Отрасъл: Училища - оздравителни
Дейност:

Средно оздравително общообразователно училище - Ракитово

Ключови думи: оздравително общообразователно училище, оздравително училище, обучение на деца с астма, обучение на деца с астматичен бронхит, обучение на деца с пневмонии

СООУ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ - РАКИТОВО

За нас

В пазвите на Родопите, на 7 километра от курорта Цигов чарк и на 12 километра от Велинград се намира гр. Ракитово. В него вече 34 години съществува Средно оздравително общообразователно училище Христо Смирненски. Тук се обучават деца от 5 до 12 клас, боледуващи от неспецифични белодробни заболявания: астма, астматичен бронхит, чести пневмонии, алергии, риносинуити и др. Едновременно с лечението учениците от ІХ до ХІІ клас се обучават по специалностите Административно обслужване и Телекомуникационни системи.


За доброто лечение спомагат чистият въздух, многото слънчеви дни, минералната вода и красивата природа. Учениците ползват безплатно пълен пансион (спане и храна) и локално парно отопление. Училището разполага с добра спортна база, добре оборудван салон по физически възпитание, добре оборудвани кабинети по професиите.


От тази година училището има прием на ученици по следните професии: Монтьор по комуникационни системи, специалност: телекомуникации, и Офис Секретар, специалност административно обслужване.


УЧЕНИЦИ С ВЛОШЕНО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ СЕ ПРИЕМАТ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА.





 

Открийте ни в Google+